2022-TherapoolD-Evette08-22-2009458-HR.jpg

VÅRA SPABAD

Välkommen till ett avkopplande spabadsliv

Oavsett om du behöver slappna av efter en stressig dag, något som hjälper mot dina ömma muskler och leder eller om du vill hitta ett smidigt sätt för att kunna träna hemma är Master Spas spabad och swimspas designade för att passa dina behov. Vi hjälper dig hitta det spa som är rätt för dig och din familj.

SPABAD

Utforska alla våra högkvalitativa spabad med ergonomiskt utformade säten

SWIMSPA

Effektiv året runt-träning i din trädgård

2019_H2X_Challenger15_underwater_swimming_G0060255_WEB_FRIENDLY.jpg

Master Spas

MS_Color_Wave_WEB_FRIENDLY_transparent_background.png

MASTER SPAS HAR alltid tillverkat bad som är både högkvalitativa och energi- effektiva. Därför har de också blivit USA:s största tillverkare av spabad och världens största tillverkare av swimspas.

   På den alltjämt överfyllda spabads- marknaden tillhör Master Spas i dag eliten – och det är lätt att förstå varför. De sticker ut med spabad kända för både kvalitet, hantverk och innovation, samt en process som gör att de aldrig tar några

genvägar när det kommer till tillverkning. Allt detta gör att du kan lita på att du
får ett spabad som inte bara håller i vårt klimat, utan som år efter år är en källa till välbefinnande för dig och din familj.

   Dessutom är våra återförsäljare dokumenterat kunniga och måna om att erbjuda bra service. Det innebär att du alltid kan få hjälp och stöd med ditt spa i morgon – men också långt senare.

2021-neck-shoulder-WEB-FRIENDLY.jpg