SPA MARVEL

NATURLIG VATTENBEHANDLING 

Mindre kemikalier och mindre underhåll - mer tid att njuta

Lyxigare blir det inte

Spa Marvel är en vattenbehandling som reducerar och eliminerar många av de starka kemikalier som används vid traditionell spavattenbehandling. Spa Marvel behandlar också vattnet för känslig hud, vilket gör att den känns silkeslen och mjuk.

För spabad och swimspa har vi tre produkter. Spa Marvel Water Treatment & Conditioner, Spa Marvel Filter Cleaner och Spa Marvel Cleanser.

 

Vi har även en produkt för pool - Pool Marvel. 

Relaxing dip
OT753LQJBOO5IK4Q7H0BHT004BL1ABN0.png
Dipping Pool
Product images.jpg

Spa Marvel Water Treatment & Conditioner

Spa Marvel Water Treatment & Conditioner (Spa Marvel) är en miljövänlig, enzymbaserad produkt för behandling av Spabad som minskar och eliminera behovet av många av de kemikalier som används vid traditionell spabadsbehandling. Detta göra att ditt spabad upplevelse mer avkopplande och vattenvården blir mycket enklare.

Varför använda Spa Marvel Water Treatment & Conditioner?

  • Minska klåda, utslag, lukt och hosta – Spa Marvel är mild mot hud och hår, så bra att personer med besvär som eksem och psoriasis ofta upplever att deras tillstånd förbättras när de använder Spa Marvel.

  • Förebygger mot skum och skumlinje - Spa Marvel förhindrar att avskumslinjer bildas och gör ett fantastiskt jobb för att förhindra och eliminera skumbildning.

  • Hjälper till att bibehålla pH och alkalinitet. Underhållet med vattenbalansjusteringar kommer att minska när du använder Spa Marvel vilket ger dig mer tid till spa och bad och mindre tid till underhåll.

  • Vattet blir mjukt och luktfritt att du inte kommer att känna behov av att duscha efter att ha använt ditt Spabad eller Swimspa.

4.jpg

Cleanser &
Filter Cleaner

Spa Marvel Cleanser är ett snabbt djuprengörande medel för ditt Spas rör. Tar bort organiska, mineraliska och kemiska föroreningar från vattnet. Använd denna produkt när du öppnar eller fyller på ditt spa.

 

Spa Marvel Filter Cleaner är ett kraftfullt, djuprengörande medel framtaget för att ta bort fett, hår och smuts som kan fastna i filtret utan att använda blekmedel eller starka syror.

5.jpg

Läs mer om våra Spabad och Swimspas

Master Spas är en av världens främsta och mest prisbelönta tillverkare av spabad och swimspas. Med över 35 års erfarenhet vet de vad som krävs för att ge dig en oslagbar spabadsupplevelse i ditt hem – varje dag.