POOLTAK FRÅN DIAMANT

Se våra exklusiva pooltak i klarglas

FÖR DIG SOM VÄRDESÄTTER ESTETIK & FUNKTIONALITET

HÅLL NER ELKOSTNADERNA MED ETT POOLTAK FRÅN DIAMANT

Diamant passar alla trädgårdstyper och är ett perfekt skydd för din pool

VÅRA MODELLER

PRESTIGE_edited.png

Pooltak Prestige är framtaget för att möta dagens behov och trender.  Både formen och materialen ger pooltaket en lyxig och minimalistisk stil.

1_edited.png

Pooltak Linie från Diamant sätter stor vikt vid design, är av högsta kvalité och garanterar ett stabilt tak som tål snö och vind.

Varför välja ett pooltak från Diamant?

SolanaPool har valt att samarbeta med Diamant när det kommer till pooltak. Diamant har över 20 års erfarenhet och sätter stor vikt vid solid och hållbar konstruktion i en perfekt balans av estetik. Detta gör att poolägandet blir bekymmersfritt och även en fin detalj i din trädgård. Diamants pooltak är konstruerade att klara ett hårt nordiskt klimat med både snö och starka vindar. Har du frågor om ett pooltak från Diamant kan du alltid kontakta oss – allt för att du ska känna dig trygg med ditt köp. SolanaPool har alltid fördelaktiga priser på våra pooltak från Diamant och vi lägger stor vikt vid att ett poolägande ska vara bekymmersfritt, ha ett stort fokus på miljön och med mål att elkonsumtionen och behovet av kemikalier ska bli så låg som möjligt. Titta därför gärna också på våra lösningar för solvärme och wifi-produkter.

Image by Jonathan Borba

Vattenkvalité

Förhindrar nedsmutsning av vatten, skyddar mot damm, löv och insekter. Vilket ger ett stabilt pH-värde i poolen och minskar din kemikalieförbrukning

Säkerhet

Solid och hållbar konstruktion som förhindrar att barn eller husdjur faller i poolen. 

Energisparande

Minskar kostnader för vattenuppvärmning, förhindrar värmeförluster, hjälper till att effektivt värma vattnet – "växthuseffekten". En solig dag kan temperaturen höjas med hela 8 grader! 

Förläng sesongen

Förlänger badsäsongen med flera månader och tillåter användning av poolen även vid dåligt väder. 

 

MODERN DESIGN

Pooltak Prestige

Pooltak Prestige från Diamant är framtaget för att möta dagens behov och trender.  Både formen och materialen ger pooltaket en lyxig och minimalistisk stil. Systemet är utrustat med endast en skena på ena sidan om pooltaket vilket skapar renare ytor runt din pool. Detta är möjligt tack vare pooltakets spänstiga och stabila konstruktion. För att kunna skjuta av hela taket från poolen finns det även förlängningsskenor att komplettera med.

PRESTIGE_edited.png

EGENSKAPER FÖR POOLTAKET PRESTIGE

Pooltak Prestige från Diamant passar pooler i flera olika storlekar. Pooltaket är i klarglas 4mm och är byggd i 3,4 eller 5 sektioner. Systemet är utrustat med en enkel skena på ena sidan. Mycket lätt att öppna tack vare hög grad av stabilitet, diskret och nästan osynlig. Prestiges pooltak passar in i de flesta trädgårdstyperna och är ett perfekt barnsäkert skydd. Med ett pooltak förlänger du poolsäsongen och slipper rengöra vattenytan från löv och annat som kan hamna i poolen. Dessutom så håller den elkostnaderna nere då det även isolerar poolen från kylan utifrån.

Pooltak Prestige från Diamant är framtaget för att möta dagens behov och trender.  Både formen och materialen ger pooltaket en lyxig och minimalistisk stil. Systemet är utrustat med endast en skena på ena sidan om pooltaket vilket skapar renare ytor runt din pool. Detta är möjligt tack vare pooltakets spänstiga och stabila konstruktion.

4 fördelar med Prestige pooltak från Diamant

5.png

1. SINGLE-RAIL SLIDING

Systemet är utrustat med en enkel skena på ena sidan. Mycket lätt att öppna tack vare hög grad av stabilitet, diskret och nästan osynlig. Ensidig spår ger bekväm åtkomst till din pool från tre sidor.

superior-construction.jpeg

2. ÖVERLÄGSEN KONSTRUKTIONSSTYRKA

Kombinationen av tjockväggiga profiler och polykarbonatpaneler (4-6 mm) säkerställer en hög nivå av stabilitet.

front-ventilation.jpeg

3. LÄTT ANVÄNDNING & VENTILATION

Du hantera pooltaket med minimal ansträngning. Det är också möjligt att installera en elektronisk skjutreglage inklusive smart fjärrkontroll. Har även praktisk ventilation i fronten

automatic-aretation.jpeg

4. LÅSBAR

Den låsbara spärren ökar poolens säkerhet och håller den skyddad även mot extrem vind.

 

LÅGT OCH STILRENT

Pooltak Linie

Pooltak Linie från Diamant är i 4 mm klarglas och passar pooler i olika storlekar. Linie är ett lågt och stilrent pooltakt, byggt i 3, 4 eller 5 sektioner och är ett perfekt barnsäkertsskydd. Med ett pooltak förlänger du poolsäsongen och slipper rengöra vattenytan från löv och annat som kan hamna i poolen. Dessutom så håller den elkostnaderna nere då det även isolerar poolen från kylan utifrån. Pooltak Linie från Diamant sätter stor vikt vid design, är av högsta kvalité och garanterar ett stabilt tak som tål snö och vind.

1_edited.png

4 fördelar med Linie pooltak från Diamant

9.png

1. MAXIMAL FOKUS PÅ DESIGN

Med en stilren design smälter pooltaket Linie in i din trädgård på ett harmoniskt sätt utan att ta för mycket fokus.

12.png

2. LÅGT POOLTAK I KLARGLAS

Utsikten över trädgården kommer först. Klarglas är bara en benämning för denna typ av slät sektionsplast, så du behöver inte vara orolig för takets hållbarhet.

pooltak-linie1-miami-pool.png

3. ENKEL & SNYGG SIDODÖRR

Sidodörren som gör att du lätt kan ta dig i och ur utan att skjuta undan taket.

5.png

4. LÅSANORDNING

Den låsbara spärren ökar poolens säkerhet och håller den skyddad även mot extrem vind.

Kontakta oss för mer information

Är du intresserad av våra pooltak och vill veta mer kan du kontakta oss direkt via mail eller telefon. Vi ser fram emot att höra från dig!