Photo-Accessories-Spa_Cover_WEB_FRIEDNLY.jpg

LOCKLYFT TILL SPABAD

ÖKA KOMFORTEN HOS DITT SPABAD

Se alla våra olika loklyft

Ordning och reda med termolocket

Vi har olika modeller av locklyft, från de som står på marken till de som är hel automatiska. Ett bra termolock är en förutsättning för att spabadet ska vara energisnålt. Det är viktigt att ha ett lock för både energi- och säkerhetsaspekter. Med en locklyftare blir det enklare att hantera termolocket vilket gör att du kommer att vara mer noga med att sätta på locket när ingen badar och när ni badar är locket snyggt upphängt och ligger inte och skräpar på marken.

 

Ordning och reda!

Photo-Accessories-Spa_Covers_WEB_FRIENDLY.jpg

Våra produkter

(KVAR)FB Ads 12001200-2.jpg

Cover lifter 100

24.jpg

Cover lifter 200

22.jpg

Cover lifter 150

23.jpg

Automatisk Locklyft

(KVAR)FB Ads 12001200-2.jpg

Cover lifter 100

Cover lift 100 är en otrolig populär modell framför allt då den är väldigt enkel att installera och lätt att använda Cover lift 100 inkluderar också ett vadderat handtag och ett extra fritt fäste för att hänga upp flera handdukar och kläder.

Egenskaper

  • Dubbelbelagda aluminiumslangar och beslag i rostfritt stål

  • Nya förstärkta plastfästen förlänger lyftens livslängd

  • Ett vadderat handtag och en mittstång i full längd gör hanteringen enklare

  • Monteras på sidan av spabadet - Lämplig för delvis nersänkta spabad

 

Cover lifter 200

SpaEase 200 ett kvalitativt och robust locklyft till ditt spabad. SpaEase 200 är tillverkad i stål och aluminium för att på bästa sätt optimera stabilitet och vikt. SpaEase använder den exklusiva "Reverse Pneumatic Technology (RPT)” där kolvarna hjälper dig att öppna och stänga locket. Locket applicerar också ett lätt tryck nedåt för att hålla locket tätt.

Egenskaper

  • Har ett inbyggt säkerhetsstopp som hjälper till att förhindra oavsiktliga stängningar

  • Låsanordning

  • Flera fästpunkter på lyftarmen möjliggör enkel justering

  • Lyfthandtag förvandlas på ett smidigt sätt till en handduks hållare

  • Monteras på sidan av spabadet

  • Lämplig även för delvis nersänkta spabad

24.jpg
 
22.jpg

Cover lifter 150

SpaEase 150 är en smidig locklyftare med bottenplatta som säkrar ställningen och locket med hjälp av vikten av spabadet. En populär modell med enkel konstruktion och ett fördelaktigt pris. Denna design gör även att du eliminerar behovet av att installera några skruvar i ditt spabad. Locket glider enkelt bakom spabadet och förbättrar din sikt och den vinkelformade lyftardesignen skyddar locket från att vidröra marken. Aluminiumrör och beslag i rostfritt stål minimerar rost dramatiskt.

 

Automatiskt locklyft

Öka komforten hos ditt spabad med detta revolutionerande system som lyfter av ditt lock med bara ett knapptryck. Använd den trådlösa fjärrkontrollen eller knappen på sidan av ditt spabad. Väl öppen hjälper den till att förhindra oväntad stängning på grund av vind utan behov av lås.


Detta automatiska system ökar säkerheten. När locket är stängt går det inte att öppna. Vilket gör att du har kontroll över när ditt spabad används, av vem och hur länge. En extern snabbkoppling gör att du kan öppna locket vid strömavbrott.

23.jpg
 

Läs mer om våra Spabad och Swimspas

Master Spas är en av världens främsta och mest prisbelönta tillverkare av spabad och swimspas. Med över 35 års erfarenhet vet de vad som krävs för att ge dig en oslagbar spabadsupplevelse i ditt hem – varje dag.