2022-Getaway-Lake-Deck-WEB-FRIENDLY.jpg

VARFÖR ETT SPABAD FRÅN MASTER SPAS?

Amerikansk kvalitet – för svenska förhållanden

Master Spas är en av världens främsta och mest prisbelönta tillverkare av spabad och swimspas. Med över 35 års erfarenhet vet de vad som krävs för att ge dig en oslagbar spabadsupplevelse i ditt hem – varje dag.

Alla spabad och swimspas från Master
Spas tillverkas i företagets fabrik i Fort Wayne, USA. De är välisolerade, energisnåla, har bra vattenrening och unik massage. För att baden verkligen ska klara det svenska klimatet är ett Master Spas även extra fabrikutrustat med bland annat separat cirkulationspump, helgjuten ABS- bottenplatta och extra isolering*.

Miljövänlig och effektiv isolering

Spabaden från Master Spas når inte bara de amerikanska kraven på energieffektivitet, de överträffar dem. Alla spabad från Master Spas är skumisolerade med ett skum som heter Icynene. I jämförelse med Polyuretan, som de flesta andra till- verkare använder, har Icynene bättre isoleringsprestanda och är mer miljömässigt att använda. Icyneneisoleringen behåller dessutom sitt isolervärde oerhört bra över tid. Eftersom ett spabad är en stor investering är det en fördel att göra ett val som är hållbart, både för dig och för miljön.

2017_Twilight_lifestyle_features_HIGH_RES.jpg
Untitled design-2.jpg

Energisnåla spabad

Med Icynene-skumisoleringen bildas en värmebarriär i spabadet som hjälper till att stänga ute kylan och hålla vattnet varmt. Tack vare detta får du ett välisolerat bad som drar mindre ström och kostar mindre att driva.

Skal och botten för svenskt klimat

Vi har valt att extrautrusta baden* med Master Spas deluxpanel i komposit och deras helgjutna ABS-bottenplatta som standard. Detta för att du ska få ett av de bästa spabaden i världen, till fullo

anpassat för vårt klimat. Deluxpanelen är tjockare och utrustad med en termofolie som ytterligare förstärker skumisoleringens förmåga och stänger ute kylan och inne värmen. Den helgjutna bottenplattan går upp på sidorna av spabadet och gör det tätt. Denna bottenplatta skyddar bättre mot såväl fukt och vind som små djur.

Untitled design-3.jpg
Untitled design-4.jpg

Renare vatten med EcoPur

EcoPur Charge är ett vattenreningssystem som inspirerats av naturliga processer och ger ett kristall- klart vatten. Den unika kombinationen av koppar och zink i filtreringssystemet skapar en kemisk reaktion som eliminerar mikroorganismer och avlägsnar tung- metaller, något som gör att du inte behöver tillsätta lika mycket reningskemikalier.

Biomagnetisk massage

Magnetisk terapi har använts i hundratals år och tros reducera smärta, minska svullnad
och öka blodcirkulation och rörlighet. Master Spas har därför valt att kombinera de bevisade hälsofrämjande fördelarna med vattenterapi tillsammans med biomagnetisk massage. Master Spas patenterade system består av totalt tio magneter, strategiskt placerade för att behandla så kallade triggerpunkter i nacken och ner över axlar och rygg.

Untitled design-5.jpg
Untitled design-6.jpg

Tystare spabad får man leta efter

Master Spas har utvecklat ett världsledande ljudreducerings- system kallat NRS (Noise Reduction System). Med NRS reduce- ras ljud och vibrationer från pumpar och motorer med 153% i jämförelse med industristandarden. På så sätt får du ett spabad som är tystare än de flesta andra bad som går att köpa i dag.

*Den extra utrustningen ingår som standard till serierna Clarity, Twilight och Michael Phelps Legend. Läs mer på respektive produktsidor.

Sök bland våra
Spabad och Swimspa
från Master Spas

De senaste 20 åren har Master Spas blivit kända för ett innovationsarbete som påverkar mer än bara produkterna och dess funktioner. Den innovativa andan genomsyrar hela verksamheten och har gjort spabaden till ett hantverk utöver det vanliga.